Zwolle

Freek van der Heide

Beschrijving

Stadkamer BuurtCultuur & Amateurkunst is gesprekspartner, aanjager en verbinder voor en tussen wijkbewoners, verenigingen, initiatieven, productiehuizen, amateurverenigingen en docenten/kunstenaars op het gebied van muziek, toneel & film, taal, dans, kunst of cultureel erfgoed. Inwoners van Zwolle vinden op deze website informatie over amateurkunstverenigingen, lessen, cursussen en andere activiteiten waaraan je kunt deelnemen.

Het Fonds Amateurkunst richt zich op amateurkunstenaars, verenigingen, instellingen en andere initiatiefnemers die willen vernieuwen en/of de kwaliteit van hun projecten willen verbeteren. Het BuurtCultuurfonds is bedoeld voor Zwollenaren en verenigingen of initiatieven voor een creatief plan, dat de buurt prettiger maakt om in te wonen. Cultuur verbindt mensen!

Onze adviseurs Anne en Freek helpen inwoners van Zwolle met een mooi initiatief graag een stapje verder om de subsidie aan te vragen.

Het Buurtcultuurfonds en het Fonds Amateurkunst zijn fondsen van de gemeente Zwolle; het beheer van de fondsen is bij Stadkamer ondergebracht.