Naast waardering en erkenning voor al het moois dat op jouw club plaatsvindt, maak je kans op de titel ‘Club van het Jaar’, een masterclass naar keuze van een expert en een professionele promotiefilm waarmee jouw club zich nog meer in de schijnwerpers kan zetten.

Doe mee en schrijf jouw club nu in via www.clubvanhetjaar.nl!

4066

Zo werkt het

Inschrijven kan tot en met 13 mei. Vervolgens kan er van 6 mei tot 7 juni op jouw club gestemd worden. Maak daarbij gebruik van gratis promotiemateriaal om jouw achterban te mobiliseren. Op 11 juni worden de cultuurclubs met de hoogste score (aantal stemmen gedeeld door het aantal leden) per gemeente en provincie bekendgemaakt. De provinciewinnaars pitchen dan op 18 juni hun club voor een vakjury bestaande uit professionals uit de cultuurwereld. De vakjury beslist welke cultuurclub zich in 2019 ‘Club van het jaar’ mag noemen. De winnaar wordt in de week van 24 juni landelijk bekend gemaakt. Dit valt dus in de maand van iktoon!

Deze verkiezing is een initiatief van Rabobank, NOC*NSF, Kunstbende, LKCA en het AD. De verkiezing heeft als doel de kracht en het (maatschappelijk) belang van sport- en cultuurclubs zoveel mogelijk in de schijnwerpers te zetten. Lees hier verder over de achtergrond van de verkiezing Club van het Jaar.