Gevolgen cultuursector

De impact van het coronavirus heeft enorme gevolgen voor de cultuursector. Maar erger nog, die impact raakt ook jou als amateurkunstenaar, culturele organisatie en/of zzp’er.

Het sluiten van de deuren betekent het afgelasten van concerten en voorstellingen. En net als in de sport waar trainingen niet doorgaan, worden ook bij cultuurverenigingen repetities, bijeenkomsten en andere creatieve activiteiten afgeblazen.

Alternatieven in tijden van corona

Scholen, culturele instellingen en zelfstandigen zoeken naar manieren om op afstand les te geven, contact te houden en cultureel actief te blijven. Samen blijven we werken aan cultuur voor iedereen!

Heb je een online te volgen kunstprogramma of een ander idee voor culturele thuis-activiteiten? Vertel het ons en wij delen het via het iktoon-netwerk, zoals nieuwsbrieven en social media kanalen. Stuur je bericht via: info@iktoon.nl

Volg de ontwikkelingen

LKCA houdt alle ontwikkelingen in de gaten en deelt updates en informatie die verband houden met de culturele sector: Website LKCA

Voor de actuele ontwikkelingen, maatregelen en algemene vragen en antwoorden verwijzen we naar de Rijksoverheid en het RIVM.

Veelgestelde Vragen en Antwoorden vanuit Rijksoverheid

Maatregelen Rijksoverheid

Vragen en Antwoorden vanuit RIVM