Link naar de talkshow.
De uitzending is Nederlands ondertiteld.

Online Talkshow Cultuur voor Iedereen

Presentator Lucille Werner zal de minister verwelkomen in de online talkshow Cultuur voor Iedereen bij Studio Kuub, partner van de campagne iktoon. De uitzending staat in het teken van het vieren en tonen van inclusieve cultuurparticipatie. Aan tafel schuiven ook aan: organisator van Studio Kuub Lonneke van Heugten, creatieveling Raymon Strijbis en jurylid van de Gouden C Isis Geurts.

Naast de bekendmaking van het programma Cultuurparticipatie reikt de minister de jaarlijkse Gouden C uit, een prijs voor een inclusief cultuurparticipatieproject. Tijdens de uitzending schakelen we live met de winnaar en sluiten we in zomerse sferen af met het optreden van Raymon.

Programma Cultuurparticipatie

De komende jaren werken het ministerie van OCW, LKCA en het Fonds samen met o.a. organisaties uit de culturele sector en het sociaal domein aan de vergroting van de toegankelijkheid, zichtbaarheid en erkenning van cultuurdeelname in de samenleving.

Het programma bestaat uit:
– De meerjaren subsidieregeling Samen cultuurmaken van het Fonds voor Cultuurparticipatie.
– Het delen van kennis en inzichten over initiatieven die drempels wegnemen of verlagen in o.a. kennisdossiers via het LKCA.
– Het vergroten van de zichtbaarheid van inclusieve cultuurparticipatie door middel van de campagne iktoon.