Dinsdag 13 maart – Utrecht
Locatie: LKCA, Kromme Nieuwegracht 66, Utrecht.
Tijd: 10:00 – 16:30 uur
Programma

Graag nodigen we je uit voor het gezamenlijk programma op dinsdag 13 maart voor het iktoon-netwerk en het Netwerk provinciale en lokale adviseurs Cultuurparticipatie in de vrije tijd.

In de ochtend trappen we af met de iktoon-campagne 2018 en de workshop Social Media voor optimaal gebruik van o.a. Facebook voor je campagne of activiteiten van of voor je doelgroep.

In de middag richten we ons op krachtenbundeling van het werk en wederzijdse inspiratie van de provinciale en lokale adviseurs/ondersteuners/ coördinatoren Cultuurparticipatie in de vrije tijd. Je kan kiezen uit verschillende deelsessies over tools voor versterking van vrijwilligersverbanden en kunstprofessionals in het veld van cultuurparticipatie in de vrije tijd, over hoe beïnvloed je samen politiek en beleid en over verbindingen met het sociale domein. In alle sessies worden voorbeelden uit het netwerk gepresenteerd en staat kruisbestuiving voorop.

Het hele programma kan door zowel iktoon – betrokkenen als lokale en provinciale adviseurs Cultuurparticipatie in de vrije tijd worden gevolgd.

Het programma is ontstaan uit samenwerking tussen iktoon, partners uit het netwerk van provinciale en grootstedelijk adviseurs Cultuurparticipatie in de vrije tijd en het LKCA.

Vergeet niet een eigen laptop iPad, tablet o.i.d. mee te nemen!

Je kan je tot uiterlijk 8 maart aanmelden bij Maryan Hess maryanhess@lkca.nlof Karlijn Vriend info@iktoon.nl. Vermeld in ieder geval je naam, functie en organisatie en of je je aanmeldt voor de ochtend en/of de middag en of je deelneemt aan de netwerklunch.

___________________________________________________________________

Zaterdag 17 maart – Tilburg
Locatie: Kunstbalie, Ringbaan Oost 8-17, Tilburg.
Tijd: 11:00 – 14:00 uur
Programma

Op zaterdag 17 maart ben je van harte welkom bij Kunstbalie in Tilburg. Na een korte introductie van iktoon in 2018 gaan we direct aan de slag in de workshop Social Media. 
Je hebt een leuk project of mooie voorstelling, maar hoe overtuig je het publiek hiervan? Mensen hebben namelijk tegenwoordig genoeg opties voor hun vrije tijd. Tijdens deze workshop leer je hoe je je project op een effectieve manier online communiceert aan je doelgroep via je website en social media. Laat het publiek maar komen!

Vergeet niet een eigen laptop iPad, tablet o.i.d. mee te nemen!

De workshop is interessant voor zowel verenigingen als coördinatoren. 

Het programma is een samenwerking tussen iktoon en Kunstbalie.

Je kan je tot uiterlijk 12 maart aanmelden bij Jeanne de Vaan jeanne.de.vaan@kunstbalie.nl of Karlijn Vriend info@iktoon.nl. Vermeld in ieder geval je naam, functie en organisatie.